AKTUELNO

Nastao haos zbog nesporazuma.

Dok je sređivala svoje stvari, Ermina Pašović je pričala sa Natašom Radan i Ninom Babić o zadrugarkama koje joj uzimaju stvari, a Pašovićeva je odlučila da ih više ne pozajmljuje svojim cimerkama. Nataša joj je rekla da je sama kriva, jer govori svima da mogu da uzimaju šta požele, a onda se žali i odlučuje da sakriva stvari od cimerki.

Međutim, ovaj razgovor napravio je pravu zbrku, kada je Ermina pričala o tome sa Dalilom Dragojević, jer je Ermina ispričala da je i Dragojevićka bila deo njihovog razgovora, kao i da je Nataša rekla da Ermina ne bi trebalo da daje stvari Dalili.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je pričala da je situacija bila drugačija i da nije tako bilo na krevetu, a Ermina ju je ubeđivala da je drugačije. Dragojevićka je želela da razjasne sve stvari, pa su izašle ispred Bele kuće, gde je Pašovićeva krenula da urla na Radanovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam te spomenula, Dalila - pravdala se Nataša.
K*rvo jedna raspala! Kako lažeš! Dabogda crkla, lažove jedan - besnela je Pašovićeva, pa se vratila u sobu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona krije stvari, a svima dozvoljava, a kada koriste, ona kaže sve ću da sakrijem. Ni u jednom trenutku nije pričala za tebe, pričala je za Ivu. Ja sam joj rekla da ako je budala da joj da, jer je plakala pre zbog nesesera. Kaže da ne može da kaže ne - pričala je Nataša.
Znači nije spominjala mene? - upitala ju je Dalila.
To je došla sve i izmislila - rekla je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju su Nataša i Ermina otišle do spavaće sobe i rešile nesporazum. Ermina je priznala da je mislila da je Nataša aludirala na Dalilu, kada je pogledala u njenom pravcu dok su pričale o stvarima, a Radanova je rekla da je mislila na drugu zadrugarku i nesporazum je rešen.

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku.

Autor: M.P.

#Dalila Dragojević

#Ermina Pašović

#Nataša Radan

'