AKTUELNO

Kulićeva ne da na svoju majku.

Nakon izlaganja Miljane Kulić, oglasio se i Lazar Čolić Zola koji je istakao da Kulićeva nije u pravu da on ne voli njenog sina i da mu ne posvećuje pažnju, a potom se osvrnuo na njihov odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da bih zbog nje promenio svet i planetu, to i ona zna. U Niš ne bih otišao ni da imam 30.000 evra mesečno. Među nama postoji strast, ali i ljubav. Neke sitnice jedno drugome prigovaramo. Ona meni svašta nešto zameri. Uveče kada legnemo, kada se desi ta strast, ali i kada nema toga, ja uvek imam potrebu nju da zagrlim, ali i ona mene. Jedina stvar koja nas može da razdvoji su neko njeno nepodnošljivo ponašanje. Svi znate kakav ja odnos imam sa Marijom, neugodno mi je. Ja znam kad pogledam to dete da će on meni da se nasmejem. Ja gledam da se distanciram od tog apartmana, jedino ako baš moram - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko je odrastao bez oca, ja znam šta očeva pažnja znači. Meni je uvek falila muška ruka. Nikad ne bih dopustio da se njeno dete oseća kako sam se ja osećao u pojedinim situacijama. Ja ako ne volim i ne poštujem njeno dete, onda samim tim ne poštujem ni nju. Uopšte nije kao što ona kaže. Preuveličava to. Predstavlja me kao nekoga ko ne obraća pažnju na to dete. Jesam li ja jedan od retkih kome se Željko nasmeje? - pričao je Zola.
Kada Miljana ode u apartaman, posle stvari koje joj Marija kaže o meni, ona nije ista kada izađe iz tog apartmana. Na moj i njen odnos utiče Marija - tvrdi Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

I na njegov i moj odnos utiče njegova majka Bosa, jer mi ništa nije poslala od garderobe, a ja ovde brinem da li je njen sin gladan, žedan, opran - pričala je Miljana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'