AKTUELNO

Grgurićeva je rešila da bude u prijateljskim odnosima sa Karićem.

Iva Grgurić je zbog svog odnosa sa Stefanom Karićem dospela u žižu javnosti, a večeras je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem otvoreno porazgovarala o svemu što se dešavalo među njima prethodnih nedelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, moja ljubav. Rešila sam da spustim loptu. Tokom emisije "Pitanja novinara" sam saznala šta je sve Stefan rekao o meni, zbog toga sam rešila da stavim tačku. Neću više ništa negativno da pričam o njemu. Ja njega gledam kao pametnog dečka, lepog dečka. Naravno da patim, teško mi je. Ja bih njemu prišla, ali se ustručavam, plašila sam se njegove reakcije. Sada smo u dobrim odnosima, tenzije još uvek ima. Mislim da ne treba da pričamo ko je kriv, a ko nije, oboje smo grešili što nismo komunicirali i što smo sve gurali pod tepih. On je dečko staložen i miran, ima kvalitete koje bi svaka devojka poželela. Principi i karakter su mu teški i zbog toga mora da se napravi neki balans - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Grgurićeva je potom otkrila da li će dati šansu novom zadrugaru Mensuru Ajdarpašiću, s obzirom na to da je on pokazao otvorene simpatije prema njoj.

Da li se nekoj zadrugarki on sviđa? Pogrešila sam sa Ivanom Šopić i Natašom. Svima se on sviđa. Ovaj novi dečko koji je ušao je rekao da smo mu Mina i ja najlepše. Simpatičan je, kreativan je, druželjubiv. Neprijatno je koliko je on opušten. Tako da, videćemo. Kao prijatelju i drugu ću mu dati šansu, ali ja ipak imam emocije prema nekome drugome, tako da ćemo videti - ispričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Iva Grgurić

'