AKTUELNO

Šokantno ponašanje.

Sledeća tema koju je voditelj Milan Milošević otvorio na večerašnjem "Pretresu nedelje", bio je sukob bračnog para Dragojević i Milice Kemez, kada je Dejan hteo da baci rođendansku tortu koju je Kemezova dobila, zbog toga što je želela pre njega da iskoristi nož, kako bi isekla parčad za svoje drugare. Milan je otkrio Dejanu da je narod osudio njegov potez, a on je odmah krenuo da bude ironičan i da drami, pa pokušao da se opravda. Podsetimo, on je tada šokirao sve i kada je nazvao Taru Simov beskućnicom, kada je ustala da odbrani svoju drugaricu Milicu.

Rekao sam, ali nisam bacio - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije došao Vladimir, bacio bi je - rekla je Milica.
Iznervirao sam se. Ako joj je bio rođendan, mogla je da bude mirna i u blagostanju i da da nož - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Htela sam da isečem tortu, 15 puta sam zamolila da mi da nož. Rekao mi je da joj dam nož jer seče salamu. Meni je više preko glave da slušam, non-stop su gladni, non-stop bacaju stvari, pića... - nadovezala se Kemezova, a Dejan je nastavio da drami.
Jedini trenutak kada se oraspoložila je kada je sekla tu tortu -
Kao što je pokazao na nominacijama, on pokazuje netrpeljivost prema ljudima za koje smatra da su favoriti. Stalno napada Milicu. Moja mama ga je pitala zašto ide na rođendan nekoga koga pljuje stalno. Kako te nije sramota da ideš i da jedeš hranu na njenom rođendanu? Kako te nije sramota da budeš devojku za koju misliš da će biti bolje plasirana od tebe? Da dubiš na glavi, nećeš biti pre Milice i Tare - govorila mu je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najgori na svetu, ljubomoran sam... - govorio je ironično Dejan, a Tara i Mateja su stali ponovo na Miličinu stranu.
Glupe su ti priče, Dejane. Provalili smo te manipulatorske fore - rekli su mu Tara i Mateja, a onda je Dragojević ponovio zašto je nazvao Taru beskućnicom, što je ponovo šokiralo zadrugare.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Dejan Dragojević

#Milica Kemez

'