AKTUELNO

Nije znala kako da se odbrani!

Zadrugari su nakon prethodne noći ostali zatečeni ponašanjem Miljane Kulić, koja je nekoliko limenki piva sakrila u svom apartmanu, a svi su bili svedoci koliko je popila u toku žurke koju je specijalno za njih priredio Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena majka Marija Kulić pala je u očaj zbog njene ćerke koja je sve neprijatnije iznenađuje, naročito otkad se pomirila sa Lazarom Čolićem Zolom, pa su je tim povodom voditelji Bane Čolak i Bora Santana pozvali u studio radija ,,Amnezije".

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Marija nije bila u mogućnosti da se pojavi, Miljana je odlučila da priča u njeno ime, što je izazvalo pravi smehotres u Zadruzi.

Ja kao majka se osećam poniženo, ja ne znam gde je Miljana Kulić i šta se dešava sa njom. Sinoć sam vodila ozbiljan razgovor sa njom, apsolutno se osećam poniženo i razočarano, nije me slušala! Odala se alkoholu, krila je pivo u apartmanu. Ne mogu da utičem na svoje dete i nadam se da će da sluša osobu koju najviše voli, mene. Ona je majka, poslednjih godinu dana šta radi, pogubila se i nadam se da će da se vrati na pravi put. Verujem da se gospođa majka oseća ponosno, jer joj sin radi konstantno iste stvari koje moja ćerka radi deset dana - rekla je Miljana umesto svoje majke Marije.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'