AKTUELNO

Ovo ga je razbesnelo.

Tokom ove večeri pre početka emisije "Gledanje snimaka" došlo je do još jednog okršaja između Gagija Đoganija i Ermine Pašović.

Oni su se danas posvađali jer ga je Ermina uvredila na nacionalnoj osnovi, zbog čega je odmah dobila kaznu Velikog šefa. Đogani je večeras ponovo pobesneo jer Pašovićeva nije htela da se iseli iz zajedničkog kreveta, zbog čega joj je pobacao i razbio šminku.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon okršaja u spavaćoj sobi, Gagi je izašao na cigaretu, a za njim je pošla Natalija Ibraimov koja je pokušala da ga umiri i urazumi.

To je moj krevet, tu sam spavao. Neću da bude pored mene. Ja moram da idem iz tog kreveta. Ne zanima me uopšte. Bezobrazna je. Ne mogu da budem tu pored nje. To je provokacija čim je još tu. Neka se makne od mene, ne mogu da budem blizu nje, kako ne razumeš - ponavljao je Gagi.
Smiri se, nemoj da sekiraš svoje kod kuće. Ne smeš da bacaš lične stvari. Razmišljaj, tvoji te gledaju kod kuće, ti si gospodin, ne možeš tako da psuješ - govorila je Natalija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam na njenom mestu, ja bih odmah otišao. Mene niko ne razume kako se ja osećam. Tri meseca trpim torturu, dokle da ćutim više, šta sam ja, balavac - bio je besan Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'