AKTUELNO

Zadrugari su bili šokirani kada su videli sve.

Ove noći će se mnoge tajne otkriti jer je na programu televizije Pink emisija "Gledanje snimaka" koju su svi verni gledaoci "Zadruge 3" s nestrpljenjem iščekivali.

Prvi snimak koji je pušten pokazao je sve vrele akcije Dragane Mitar sa Vladimirom Tomovićem. Zadrugari su bili šokirani kada su videli ovaj prizor, a nakon pogledanog klipa dali su svoj komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

Videla sam sve. Kao što sam i pretpostavljala, ovo sa Draganine strane nije bila igra, niti je ona ponizila Vladimira, između njih se vidi strast. Poražen i ponižen je ova budala koja sedi preko puta mene - rekla je Marija Kulić.
Prvo počisti svoje dvorište - dobacio je Edis Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako meni Vladimir nije simpatičan, ja moram da kažem ono što mislim. Sa njegove strane je igra, sa njene nije, ona se zaljubila. Edis i te kako gubi. A sada bih Vladimire tebi poručila da ne odustaješ od nje ni slučajno. Ovaj je došao i javno je ponizio, ne zaslužuje nikakvo poštovanje. Njoj je stalo do tebe. Ima dva muškarca u isto vreme, ne znam kako je nije sramota, njeno dete će da krene u školu, ovo sve ostaje. Ovo je sramota za ženski pol. Hajde da je tamo negde hvataju, kao što su je hvatali. Vladimire ne treba da odustaješ, mada ne znam kako te nije sramota da budeš sa takvom "K". Jedva čekam da vidim šta je radila s njim (Edisom). Ona je prekinula sa Vladimirom zbog osude naroda. Edis je budala, pa budala, dno, ne može ni intelektualno da se poredi sa Tomovićem, vide mu se gaće, ide sa spuštenim pantalnonama, kao neki klošar, ona je i ovako i onako to što je. Bolje bi joj bilo da nastavi sa Tomovićem. Normalan muškarac da je na njegovom mestu ili bi se od sramote udavio u g*vnima ili bi pobegao odavde glavom bez obzira. Što je najgore, misli da ova žena ima osećanja prema njemu, ja mogu da potpišem da to nije ista. Vladimir i Dragana su savršen par, Mini je možda neprijatno, ali je sama to tražila. Ovog (Edisa) neće ni žena više, on je katastrofa - zaključila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sve ovo gledala od kuće, nisam mogla da verujem. Nije bilo u redu da pričam ništa dublje o nečemu što nisu videli. Očekivala sam klipove. Ja ovo u životu nisam ni videla ni čula. Bilo je svega i svačega, ali je ovo strašno. Vladimir i ja imamo nesporazume, ali sve što je pričao Dragani da je ona žena njegovog života to smo videli, to je zaista iskreno i videlo se da ne folira. Toliko strasti, ljubavi, toliko želje, obostrane, on ništa nije slagao. Kada sam gledala emisiju nakon toga vezano za s*ks, od 10 sekundi, 12 sekundi, bio je i te kako strastven. Oni su ispali majmuni obojica, s tim što Edo misli da je pobedio i da će Dragana ostati s njim, međutim Dragana ima mnogo neraščišćenih odnosa, imaju oni da rešavaju probleme. Nadam se da će Dragana i Vladimir nastaviti kad izađu odavde. Mislim da Dragana neće imati strpljenja za Eda, ona je kroz sve to već prošla - navela je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ovo pomno gledao, očekivao sam još scena. Ovde ima kontradikornosti. Ovo je dokaz za ono što je bila moralna prevara. Ja sam rekao da je Edo žrtva Dragane, kao što je njegova žena njegova žrtva. Ako je njegova žena sve ovo videla i nije predala papire za razvod braka, onda ne znam... Dragana njih nije zvala, oni ganjaju nju. Ja sam rekao da će biti napadan svaki dan dok ne bude povukao potez - razvod. Ili se vrati ženi ili se razvedi. Edo je njoj pomogao, ona je u grehu. Ovo je sve skalamerija. A Vladimir je vrlo hladno prešao preko te emocije... Nađi sebi devojku koja ti odgovara i koja će da zadovolji tvoju konzervativnu Crnu Goru, ako će ovo da zadovolji konzervativnu Crnu Goru, onda do k*rca - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'