AKTUELNO

Ovo ju je u potpunosti iznenadilo.

Voditelj Milan Milošević najavio je i naredni snimak, a na njemu je prikazana svađa Ermine Pašović i Baneta Čolaka. Ermina je istakla da gaji simpatije prema Stefanu Kariću, te je Pašovićeva otkrila da je Čolak njoj rekao da je poljubio Dalilu Dragojević na blic.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina mi je to ispričala, rekla mi je da hoće da me pita da li je to istina. Rekla mi je da je Bane rekao da me je tamo poljubio. Ja sam rekla, Bane dođi ovamo: "Odakle tebi ideja da to pričaš", on mi je rekao da je Ermina to pomešala sa osobom koju ja ne bih da spominjem. Ne verujem nijednom. Možda je Bane to rekao, pa Ermina to iznela, ne znam zašto bi to rekao kad se to nije desilo. Od te priče nema ništa - rekla je Dalila.
On je rekao da nikad nije izjavio da je sa Aleksandrom Subotić imao nešto. Rekao mi je da ne zna kako će se sa Dalilom ponašati ovde jer se desio poljubac na blic - navela je Ermina.
Ja nikad u životu to nisam rekao, rekao sam joj samo da smo Dalila i ja imali konflikt. Ja sam nju spominjao i u prošloj sezoni, nisam bio u dobrim odnosima sa njom, mogao sam to da kažem milion puta - istakao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si to meni rekao da bi se pohvalio - dobacila je Pašovićeva.
Ja sam Ermini rekao da sam sa tom osobom (Aleksandrom Subotić) imao malo prisniji odnos. Dalili sam se izvinio. Ne znam zašto ta osoba mene pominje, kao i moj polni organ - rekao je Čolak.
O tvom polnom organu se pričalo pre nego što sam ja ušla. Sad se šlihta Dalili - navela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane nikad nije moj izbor muškarca. Imali smo sukobe, uvek je ovako brzo pričao, ništa ga nisam razumela ni shvatala, ogovarao me je u "Zadruzi 1", nisam znala zašto - istakla je Dragojevićka.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R. L.

#Zadruga

'