AKTUELNO

Nije više mogla da ćuti.

Pojedini zadrugari imali su priliku da u toku večeru budu specijalni gosti na snimanju novogodišnje emisije ,,Amidži šou", a tada su se prvi put posle dužeg vremena sreli Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać, o čijem odnosu se mnogo pričalo u Zadruzi 1.

Iako su mislili da će to proći nezapaženo, Ivana Šopić morala je da ispriča kakve je neprijatnosti doživela dok je voditelj Ognjen Amidžić postavljao pitanja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je pričao u emisiji kako Anu voli, pa je pokušao da je poljubi. Posle je počeo mene da grli, kao mene voli isto, ali ona mu je u srcu - ispričala je Šopićeva.
Ja ne znam šta je sa njim, ne znam da li će toga biti u emisiji. On nije svestan šta sve može da se desi - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Vladimir Tomović je bio šokiran svime što je čuo, pa je došao na ideju da pomogne svom prijatelju da se vrati u normalu, jer svi znaju da je ipak oženjen suprugom Enom sa kojom ima ćerkicu Krunu.

On je ispričao kako svi znaju koga on voli najviše na svetu. Provocirao je devojku, bilo je neprijatno i meni i njoj. Ružno je. Priča mi kako sam ja kriva za sve, hoće zbog mene da izađe odavde - rekla je Ivana.
Izgubio je kompas, meni je žao. Njemu smeta kad ja Ivanu zagrlim, mi moramo da ga iščupamo iz toga - rekoa je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: Autor: K.R.

#Zadruga

'