AKTUELNO

Ljubav ne jenjava!

Sani Ibraimov učestuje u večerašnjem "Baražu", zbog čega postoji mogućnost da se vrati u rijaliti program "Zadruge 3", gde mu se nalazi žena Natalija.

Pred milionskim auditorijumom denser je priznao koliko mu nedostaje ženino prisustvo, sa kojom radi i živi blizu trideset godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je stvarno teško kada sam ispao, želeo sam da izađem, jer ona je ušla zbog mene, nije ovo zaslužila - priznao je Sani na početku izlaganja.

Sani se osvrnuo na odnos sa Dalilom Dragojević, kao i na to da li je zadrugarka ljubomorna na njegov brak sa Natalijom.

Nije ona ljubomorna na nas dvoje, rekao sam joj da je za mene jedna klinka, da misli da je mnogo iskusnija u braku od mene. Rekao sam Dejanu da mora da uspori, da je smiri kada se zalaufa za stolom. Dalila kada se zalaufa, teško da može neko da je smiri, a ona Dejana spusti po nekoliko puta. On kao dobar muž treba da joj kaže kada preteruje - objasnio je Sani.

Foto: TV Pink Printscreen

Denser se osvrnuo i na teške trenutku u životu, a nije krio da ih nije bilo.

Biti zvezda i ne biti zvezda, je velika stvar. Veliki uspeh je kada ispratiš šest generacija. Kada nije išlo sa muzikom, ja sam otvarao plesne škole da bismo živeli. Kada bih napisao knjigu, plakali biste kao kiše. Kao koreograf sam sarađivao sa najvećim zvezdama: Čola, Ceca... Zadruga zaista pomaže, pesma "Hitna" je ponovo postala veliki hit - priznao je Sani.
Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Sani Ibraimov

'