AKTUELNO

Nastaće haos!

Urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević želeo je da razjasni odnos između Dalile Dragojević i Stefana Karića u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara", a nakon toga je pozvao Marka Đedovića da prokomentariše taj odnos.

Šta ti je sve Dalila rekla, a šta je tvoj utisak? - upitao je Darko Đedovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Na žurki je počelo to nešto između Dalile i Dejana, provodila je vreme sa mnom. Kada su bile klavijature tu, Dalila i ja smo pevali neke dvosmislene pesme, šalili smo se. To smo zvali inatske pesme. Ja sam naručio pesmu "Branili su našu ljubav". Došli smo onda u kuću, Stefan je išao sa vrata i Dalila je u šali rekla nešto: "Ima ovde ljudi koji nemaju m*da", a Karić je rekao: "Imam ja, samo neke ljude štitim". On nije to shvatio ozbiljno, mislio je da je neki zadatak. Dalila mi je rekla da Dejan postaje ljubomoran, da nikada nije primetila tu crtu - ispričao je Đedović, pa nastavio:
Kada smo ležali u krevetu, Stefan je prolazio, nasmejao se i pitao nas da li smo na zadatku. Tu je počela priča o Dejanovoj ljubomori, pa smo prešli na priču o Stefanu. Smejali smo se pesmama koje smo naručivali. Rekao sam da je taj odnos meni jako čudan. Analizirao sam to od samog starta. Dalila me je onda upitala kako to meni sada izgleda, rekao sam da to bockanje za stolom deluje vrlo čudno, i da je to što je Stefan rekao što mu se sviđa Dalilin karakter, da su to stvari u koje se čovek zaljubljuje. I tu smo se nasmejali - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda je Dalila opipavala teren i želela da zna da li ima prođu kod Karića? - nastavio je Darko.
Postoje dve moguće situacije, da postoji neka netrpeljivost, koju na simpatičan način smiriju, a postoji i druga, a to je da postoji dopadljivost, koja se na taj način pokazije. Netrpeljivost ili dopadljivost. Dalila mi je rekla da ne veruje da je prva opcija - ispričao je Đedović.
Kako to da shvatimo? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odmah isključila netrpeljivost, jer ne postoji, ja sam to isključila. Marko je rekao da Stefan više komentariše i da je progovorio od kako sam rekla da ima karakter. Da više priča za stolom... Bila je još jedna situacija - nadovezala se Dalila.
Pričali smo i dalje, ja sam rekla da ću da vidim sa Stefanom kada budemo pričali, ona je rekla da vidim. Stefan se smeškao i rekao da ga ne zezam sa tom pričom. Uvezali smo i priču sa "Zadrugom 1", rekao bih divota, ovde bi bilo gore od "Zadruge 1". Šta mogu da zaključim, sem onoga što sam čuo. Svakako da postoje simpatije, ali kog tipa, to ćete morati njih da pitate - zaključio je Đedović.

Karić je sve vreme crveneo od stida, dok je Dejan goreo od ljubomore.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Dalila Dragojević

#Marko Đedović

#Stefan Karić

#Zadruga 3

'