AKTUELNO

Iznela svoje mišljenje!

Zorica Marković iznela je svoj stav o potencijalnim emocijama udate Dalile Dragojević prema Stefanu Kariću u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara".

Moram prvo sebe da pohvalim tri karijere: pevačkoj, ugostiteljskoj i rijaliti. Nemam ništa protiv ovih ljudi ovde, ali sam pratila situaciju. Gledajući od kuće, videla sam da je Dalila tražila od Karića duks, pratila sam kada je napravila Dejanu problem što je ostao sa III/2. 99% tvrdim da je ovo dogovor između njih dvoje, evo i zašto. Stefan Karić je iznenađen čovek, ja imam pravo na svoje mišljenje. Njih dvoje konstantno dobijaju negativna pitanja, non-stop se bune, oni nemaju neku priču koju će da zavrte - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ni o kome nemaš lepo mišljenje, kao ni o Matoroj. Danas kada su je pitali za Matoru, mahnula je rukom. Ti si najveći spletkaroš - pokušala je da skrene temu Dalila.
Vidi se da je zavladala monotonija u njihovom braku, još samo treba šporet da donesu u onaj njihov ćošak. Ona mnogo laže, kao što laže sada kada želi da zavrti priču oko sebe. Mrtvi hladni pričaju, Dejan sulfira Dalili šta treba da kaže, Dalila suflira Marku šta treba da kaže, ja sedim tu, čujem sve - dodala pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zorica Marković

'