AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Rade Lazić izgubio je u duelu za opstanak od Mione Jovanović, i zauvek napustio velelepno imanje u Šimanovcima večeras. To je najviše rastužilo njegovu devojku Marijanu Zonjić, dok su zadrugari koji su se svađali sa njim likovali. Rade se uputio ka studiju, gde je sa njim intervju povela voditeljka Dušica Jakovljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Radujem se, trećeg januara ću biti na rođendanu ćerke Nike. Ovo sa Vladimirom, ja sam još na "Farmi" bio poznat po tome da neću da ćutim. Nastao je komentar za taj klip što je stigao za Ninu Babić, hteo je da baci kosku između Mlađe i mene. Ja sam se složio da je trebalo da bude pozdravljen Mlađa. Nastao je konflikt zbog Mine, kada je rekao: "Boli me k za tvoje mišljenje, a od danas i Minu boli". Ja Minu gledam kao sestru, ne treba da joj brani niko da se druži sa mnom. Rekao sam da mu se pomoli Bogu da ispadnem večeras, molitve su mu se uslišile - rekao je Rade, pa progovorio o Marijani Zonjić i njenim suzama:
Ja sam muškarac koji prikriva svoje prave emocije, ali ona vrlo dobro zna kakve su emocije prema njoj. Tako da, znao sam da će biti ovakve emocije, ona je bila iznenađena što sam izašao - dodao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rade je istakao da je više iznosi mišljenje u pabu sa zadrugarima, nego za crnim stolom, jer mu je teško bilo da se izbori za reč, a kako se skoro uvek slagao sa Lepim Mićom u izlaganjima, Lazić nije želeo da publika pomisli da staje na njegovu stranu.

Ja sam ipak ostao dosledan sebi, ovo nije poraz. Iz svakog poraza se izvuče nešto dobro - dodao je Rade.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Natašom se nisam uklopio, sa Pešićkom je bilo nekih peckanja, ali sam sa Marijanom ušao u romansku. Bilo je potrebno vreme da se stvore emocije. Lea je super devojka - ispričao je Rade, a onda otkrio ko mu je favorit u "Zadruzi":
To je Iva, iznela je svoju priču, dostajnstveno je prihvatila kritike, dan danas se bori sa tim kritikama. Vladimir se mnogo mešao u vezu nje i Karića. Nikako mu ne ide u korist da Iva i Karić budu zajedno - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Rade Lazić

'