AKTUELNO

Rekla sve što joj je na duši!

Milica Kemez imala je buran dan u rijaliti programu "Zadruga 3", kada je zanala da jedina nije dobila novogodišnju čestitku od najbližih, zbog čega je bila skrhana bolom.

Kemezova je otišla u Rajski vrt kako bi porazgovarala sa Drvetom mudrosti, kome je otvorila srce.

Foto: TV Pink Printscreen

Neraspoložena sam jer od 50 ljudi nije samo meni stigao snimak. Pitala sam se kako baš meni to da se desi... Mnogi su komentarisali da moje pismo nije stiglo, jer sam nastavila da se družim sa Borom, a koleginica mi je rekla da to ne radim - objasnila je Milica.

Na pitanje da li joj je po njenom mišljenju sestra nešto zamerila, Milica je rekla:

Bila sam mnogo neraspoložena za rođendan, nisam imala haljinu, niti frizuru. Bila sam u izolaciji, svi su došli pre mene na rođendan. Jedino što može da mi zameri je to neraspoloženje - objasnila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kemezova je objasnila koliko je nervira što mnogi pokušavaju da je je spoje sa Stefanom Kandićem.

Ja čitav život sama donosim odluke, navikla sam da je tako. Ugušilo me je sve to, pa sam izgubila želju. Moja sestra i koleginice su poslale tortu, poklone za njega, nekako su preforsirale tu priču. On je za mene dete, sve su to meni dečje igrarije i ne pronalazim se u tome. Žao mi je što sam izgubila druga - objasnila je Milica, te objasnila da je trenutno najbliža sa Jelenom Pešić i Borom Santanom.
Nije mi svejedno kada vidim Filipa u kući. Kada sam videla da mu je stalo do Pešićke, to se smanjuje. Rekla sam da će mi se emocije smanjivati, kada vidim da se iskreno zaljubi. Ne znam da li je iskren, ne mogu više da provalim. Sve što se sada dešava, vuče korene iz te situacije kada me je povredio, nadam se da će posle Nove godine da bude bolje - priznala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastaku teksta. 

Autor: S.Š.

#Milica Kemez

'