AKTUELNO

Utučena!

Voditelj Milan Milošević ušao je večeras na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigralo poslednje izdanje emisija "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje" za ovu godinu. Zadrugari su juče imali prilike da gledaju čestitke od svojih najmilijih, a danas su dobili poklone. Ovo je bila prva tema koju je Milan danas otvorio, a Milica je nastavila svoju tešku priču.

Šta misliš da je tvoja greška? Iskreno? - upitao ju je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikoga ne treba da zanima šta ja radim u rijalitiju. Treba da vode svoj život napolju i da koliko god mogu mi olakšaju boravak ovde. Nisu mi bitni ti pokloni, da budu skupoceni. Ja sam samo želela čestitku. Razmišljala sam da se nešto desilo, to mi je jako potresno. Smatram da nisam ništa loše uradila. To kao spavam sa Borom? Spavamo Jelena i ja zajedno... Ne znam što bi Bora bio problem. To kako sam odreagovala za rođendan, nisam bila srećna, nisam bila raspoložena. Taj dan je sve krenulo naopačke. Nisam bila ni srećna ni raspoložena. Ne vidim grešku, ali njima ću poželeti sve najbolje u narednoj godini. Sestri ne zameram ništa, poručila bih joj da je volim najviše na svetu, da joj se ostvare svi snovi i sve što je želela. Meni nije problem da budem sama, to sam preživela toliko puta - pričala je utučena Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam htela da izađem odavde, sve mi je krenulo naopako do samog starta. Ne želim da budem neko ko patetiše, ne smatram ni da sam jadnica, ni paćenica. Smatram da sam ostvari neke stvari koje neko nije ostvario, sama sam sebi pobednik. Svesna sam da mogu sve što ja hoću. Postoje neke stvari na koje čovek ne može da utiče, novac i materijlno, shvatila sam kad sam otvorila salon, da ništa materijalno ne može da nadomesti to nešto što nosimo u sebi. Tek kad čovek ostvari svoje želje, tek tad nastaje borba sa samim sobom. Tada dolaze stvari na naplatu. Prošlost, budućnost. Shvatila sam da prave vrednosti, spoznala sam ih na teži način. Te stvari površinske ne mogu da me poremete, koliko mi je bitno to u duši. Nikad nikome nisam nanela zlo svesno, savest mi je čista. Mnogo sam pomagala u životu, smatram da sam dovoljno pomogla i sestri i Tanji. U svakom smislu - nastavila je Kemezova.
Sestra i ja smo bili u kontaktu (nakon događaja kada je pobegla iz hraniteljske porodice). Ona je bila u Beogradu - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Milica Kemez

#Zadruga 3

'