AKTUELNO

Čolakova majka nije podržavala vezu sa Erminom, a sada se njemu dešava ista situacija.

Na poslednjem "Pretresu nedelje" u ovoj godini, voditelj Milan Milošević je podigao i Ivanu Krunić, koja je plakala nakon novogodišnjih čestitki, gde je između redova mogla da shvati niko od njenih najbližih ne podržava njenu vezu sa Banetom Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

To su bile srećne suze, ali sa drugo strane mi je krivo, jer sam između redova pročitala da ne postoji podrška za Banetovu i moju vezu. I ako idem glavom kroz zid, to je moja odluka. Ne opravdavam, ali razumem zbog čega je takav njihov stav. Prošla sam kroz težak period kada je u pitanju Bane, Moji roditelji su mogli da vide tada da sam patila, iako ja najbolje krijem emocije. Ne možeš ti pored takvog perioda tek tako da pređeš preko nekih stvari. Za sve nešto što sam ja ovde preživela i oprost je potrebno vreme. Ipak sam ja njihovo dete - ispričala je Ivana, pa dodala:
Iako nisam gledala, svesna sam da se Bane dobro iskompromitovao u prve dve sezone, jeste pokazao neke loše strane. Razumem zašto imaju takav stav, ali mislim da svako može da ima osobu koja može da ga načini boljom. Ja ga ne menjam, mislim da samo izvlačim najbolje od njega - smatrala je Krunićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni lično, opet ne morališem, umesto da Ivana peva, samo jaše po njemu. Sve je to lepo, ali ne možeš da ležiš u krevetu, uradi nešto. Smatram da si se zaljubila, ali moraš da uradiš nešto. Ti si počela da se menjaš, a to Banetu smeta, više to nije taj odnos. Sama sebi treba da rešiš u glavi, da ne držiš nikoga u zabludi - rekla je Zorica Marković Ivani, smatrajući da je mišljenje njenih roditelja promenilo odnos sa Banetom.
Bane se plaši da Ivanini ne dođu kao Jasmina, i desi se situacija kao sa Erminom, da ga ne stigne karma - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

#Zadruga 3

'