AKTUELNO

Jovanović nije mogao da joj ostane dužan.

Naredna tema koja se našla na večerašnjem repertoaru emisije "Pretres nedelje" jeste nepodržavanje veze Nine Babić i Mlađana Jovanovića od strane porodice Babićeve.

Voditelj Milan Milošević je upitao Mlađana kako komentariše Nininu novogodišnju čestitku.

Foto: TV Pink Printscreen

Razočaran sam izjavama od strane njene majke. Ja Ninu ni za šta ne krivim. Okej, ako se ne slaže sa našom vezom, ali to je mogla na drugačiji način. Nije me pozdravila, okej, ali nije morala da pozdravi 15 ostalih zadrugara, na kraju da pozdravi Orozovića i svoju ćerku usmeri ka njemu. Normalno je da me je sve ovo pogodilo. Nije mi jasno da se ne vidi šta sam ja sve ovde uradio za nju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević nije mogla da ćuti dok je Mlađan pričao, te mu je dobacivala dok je on izlagao svoje mišljenje, ali joj on nije ostao dužan, te su zadrugari ušli u raspravu.

Pa majka je videla da je šalješ u p*čku materinu i da joj bacaš jorgan - dobacila je Dalila.
Dalila, ne mešaj mi se u vezu, da ti se ja ne bi mešao u brak. Ćutim ovde četiri meseca, a imam svašta da kažem. Meni treba da zahvališ što si u braku sa Dejanom - uzvratio joj je Mlađan.
Ne može devojčica od 19 godina da bude sa siledžijom. Mama želi da joj kaže da bi bolja bila sama nego što je sa tobom - nastavljala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Mlađan Jovanović

'