AKTUELNO

Milica je i dalje u šoku jer nije dobila čestitku od svoje sestre.

Milica Kemez ne može da se oporavi od šoka što nije dobila novogodišnju čestitku od svoje sestre i najuže porodice, pa se tokom večeri žalila Zorici Marković koliko ju je ovo pogodilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo mi je bilo gore nego sve one batine koje sam doživela. Neko će meni u životu da govori šta ću ja da radim. Napolju sam bila, pa nisam dobila nijedan poklon od tetke. Ja ne tražim nikakve poklone, ništa materijalno dovoljne su želje. Ovo patetisanje, je l' oni napolju vode rijaliti? Neka uđu ovde da vide kako je. Mogli su da uzmu plišanog medu, ružu jednu, čarape i to je to. Za rođenan su mogli, tortu, nekoliko kiflica i to je dovoljno. Ti mene da se ne setiš da mi pošalješ jednu poruku, da kažeš da ćemo zaboraviti sve što je bilo u prethodnoj godini - pričala je nervozno Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto sam i ja prošla. Ja u dosta delova tvoje priče prepoznajem sebe, jer sam ja sve stekla sama. Tvoja situacija je previše tužna. Kada sam ja postala neko i nešto, prvi album, hitovi, mahali su sa mnom svi, da je mene bilo neprijatno. To ti je jedna vrsta ljubomore. Ti si sada poznata, ti si sada na javnoj televiziji, pa sada svi komentarišu. Ti moraš da digneš galvu i gore stvari si opraštala. Ona se meni nimalo nije svidela kada ste bile u Rajskom vrtu. Ti je grliš, plačeš, a ona žena priča, ne zaklapa. Rivalstvo postoji među rođakama, sestrama - dala je svoje mišljenje Zorica.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Milica Kemez

#Zorica Marković

'