AKTUELNO

Bilo je burno u spavaćoj sobi.

Ivana Krunić završila je u suzama nakon svađe koju je imala u spavaćoj sobi sa Erminom Pašović, inače bivšom devojkom Baneta Čolaka. Sve se dogodilo nakon proslave reprize dočeka Nove godine, a njih dve nisu mogle da se dogovore koja je pogledima provocirala ovu drugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane, kad je video svoju uplakanu devojku Ivanu, odmah joj je prišao kako bi je utešio. Čolak je Ivani obećao da može da računa na njega u teškim situacijama, kao i da će je uvek braniti.

Ja sam njoj rekla da sam je sanjala i da mi je mnogo zastrašujuća... Ima neki pogled kao veštica - započela je Ivana svoje izlaganje.

Foto: TV Pink Printscreen

Što pričaš da je sanjaš? To što ti nosiš moj lančić, to nema veze s vezom. Koliko puta sam ti stavio lančić iz sprdnje? Ti uvek nosiš moj lančić, ne lupaj gluposti. Ne bude mi dobro kada me pogleda onim njenim urokljivim očima. Ne gledam je za crnim stolom. Što ti gledaš u nju celo veče? - govorio je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad me nije vuklo pre, sad odjednom me vuče i svaki put kad pogledam u nju, ona gleda u mene. Što me svaki put gleda? Nešto me vuče da je gledam - pričala mu je Ivana.
Da li postoji nešto na svetu što može da te slomi, a da ja nisam tu? Ne može niko da te takne. Ti znaš sve. Znaš da sam ja tvoj štit! - rekao joj je Čolak.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'