AKTUELNO

Šok!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istini" postavila je Nina Babić Mensuru Ajdarpašiću, a ono je glasilo: "Da li osećaš krivicu što je Vladimir izašao zbog tebe i Mine".

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam krivicu. On je sam sebe diskvalifikovao - rekao je Mensur.
Ti da si bio čovek rekao bi Mini: "Hajde mala pali", znaš zašto je došla - navela je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ste vi poštene - dobacila je Mina.
Ne osećam krivicu, majke mi, zašto bih ja Minu odbijao? Da li neko Minu razume koja je bila ovde zamena - rekao je Mensur.
On je nju dizao u nebo, a ova dobra cura mu je zabila nož u leđa - konstatovila je Babićeva.
Pozdravila te mama - dobacila je Vrbaški.
Ti moju mamu da ne uzimaš u ta prljava usta - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajdarpašić je postavio naredno pitanje Milici Kemez: "Šta se desilo između tebe i Filipa u ovom našem predivnom toaletu".

Smešno mi, ništa se nije desilo... Smešno mi, nije bilo ništa. Mogu da lažem, ali neću. Drago mi je što me patite u stopu, Mensure tebi su oči uvek na meni, a trebalo bi da gledaš negde drugde. Sinoć smo se Panda i ja sprdali, bilo je jako smešno, malo sam i popila, uveli smo i Filipa da mu pokažemo neku foru. Nismo znali kako Erminu da izbacimo iz kupatila, ona je htela da se kupa, i onda sam joj ja rekla: "Hoću da poljubim Filipa, ali ne mogu od tebe". Mi smo se poljubili, to je bila predigra za Natašu, ja mu dođem kao predigra. Poljubili smo se na blic, nismo prešli granicu, slobodna sam devojka. Ti Nina imaš dečka, pa igraš sa drugima. Ja kad sam imala momka moje oči su bile samo na njemu, možete samo da mi se sagnete - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'