AKTUELNO

Sada je sve jasno!

U Beloj kući situacija je nikad napetija, jer zadrugari večeras biraju između Dalile Dragojević i Stefana Karića, koji su ove nedelje imali ulogu potrčka. Nakon Milice Kemez, ustala je Maja Marinković i iznela svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče nominacije, ja sam rekla jednom prilikom da ovde nikoga ne smatram pravim prijateljem. Ova nominacija mi je jako interesantna, imam dobar odnos i sa Stefanom, i sa Daliliom. Ona je jaka devojka, da li će neko da se složi sa njenim stavom ili ne, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne volim kad joj nešto kažem, pa me oda, ali to se desilo jednom. Nismo imale ovde nijedan sukob, možda smo imali različite stavove u nekim situacije. Što se tiče Stefana, to sam rekla i u studiju, da je najkulturniji dečko, pored Kendija. Vaspitan, dobar čovek, kad se posvađamo, znam da ti kažem svašta. Ali idemo na Jahorinu kada se rijaliti završi. Iskreno, iznervira me kada mi se tako u neko moje komentarisanje ubaci, ali mi to odmah rešimo, jer ja tvoje mišljenje poštujem. Sve najlepše imam da kažem za tebe, mnogo si mi drag. Jesmo se posvađali nekoliko puta, tako da, prešla sam preko toga, ne mogu na tebe da se naljutim, tako da ne mogu ni u izolacijzu da ga pošaljem - ispričala je Maja, pa je Dalili dala glas.
Što bi rekli: ,,O bivšima sve najbolje". Šalim se. Nemam šta da kažem za njega ništa loše, ko god da sedne preko puta njega, glasaću za tog nekog. Dalila je neko ko je spolja drčna i bučna, koliko se brzo naljutim na nju, još brže se odljutim - ispričala je Jelena Pešić.

Podsetimo, da su Jelena i Karić bili u romansi kratkog daha pre nego što su ušli u ,,Zadrugu 3".

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'