AKTUELNO

Ovo su njeni trikovi!

U nastavku nominacija, Miljana Kulić je dobila reč da obrazloži šta misli o nominovanim takmičarima, Stefanu Kariću i Dalili Dragojević.

Ona je posle žestokih svađa sa cimerkom bila jedna od retkih koja je o njoj imala reči hvale, pa je istakla da ona, povrh svega, ima dobru dušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila iznosi svoje mišljenje, realna je, objektivna, ja je poznajem. Njoj nešto izleti, pa se pokaje. U dubini duše je dobar čovek, za pojedine ološe i ne treba da bude dobra, treba da bude onakva kakva jeste. Ne podržavam situaciju sa Bojanićem i sa Tomovićem, inače sve ostalo podržavam. Volim temperamentne žene, karakterne. Imala sam sukobe, žučne rasprave, slične smo. Ume da se izvini za razliku od mnogih. Šaljem ovog dobrog dečka u duši - rekla je Miljana.

Kada je u pitanju Marija Kulić, ona je surovo opisala Dalilu i njeno učešće u svim rijaliti programima, ali se osvrnula na najpopularniji format, Zadrugu 3 u kojoj mesecima boravi sa njom. Ispričala je kako nisko udara na osobe koje nisu finansijski stabilne, a ima i trik kako da dovede do ludila svoje protivnike.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Stefana sam rekla da je skroman, ali ono što sam očekivala je mnogo više od onoga što je on pružio. On treba da pokaže da je muškarac, prvi razlog je što je u senci drugih. On ima i te kako mnogo kvaliteta i vrlina da iskaže sebe. Mislim i na Tomovića i na Janjuša. Zašto se povukao? Da li mu je lakše da se bori kada je u čoporu? Ne mogu da cenim takvog muškarca i da hvalim osobine koje sam videla. Uvek je iznosio tuđa mišljenja, vodio je računa o tome da mu čopor ne zamera. Iznenadilo me da je Ivi i dalje stalo do njega, posle svih uvreda! Jeste skroman, ali to su dve mane što je u čoporu i što se nije pokazao kao džentlmen. Ovde se samo sa devojkama svađa, meni ne priliče neke stvari da iznosim, ali sam slušala kako se obraća nekim devojkama. Što se tiče Dalile, znam je. Nikad neću da zaboravim kad je rekla da je Paris Hilton iz Bosne. Obrazložila je da potiče iz elitnog društva, neke gluposti je ispričala. Na osnovu svega što sam videla, pokazala je sve najgore o sebi. Ja nijednu vrlinu nisam videla. Gledavši je preko TV-a imam pravo da steknem mišljenje, ali dok sam ovde sa njom mogu da pročitam ko je kakav. Napada favorite, čovek koji joj je pomogao okrenula mu je leđa. Ugrozila je svoj brak tako što je flertovala sa drugim. Ni Dejan ni Karić nisu njeni tipovi za nekog životnog saputnika. Udara na kiretažu, na preminule osobe, na bolesne roditelje, samo da bi povredila ljude - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'