AKTUELNO

Nakon žestoke svađe, sada se sve razjasnilo.

Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević nastavio je da vodi razgovor sa Edisom Fetićem, a pričali su o Dragani MItar. Naime, Darka je zanimalo šta je bila prekretnica za njegovu odluku da prekine romansu sa zadrugarkom.

Podsetimo, Dragana i Edis imali su žestoku raspravu tokom ,,Igre istine", posle koje je Fetić odlučio da stavi tačku na njihovu vezu, ali ipak su zajedno uspeli da prebrode krizu.

Foto: TV Pink Printscreen

Možemo normalno da razgovoramo sada, ljudi ovde ne shvataju da sam ja, iako delujem hladno, čovek od krvi i mesa. Ja neke stvari uspevam da rešim sam sa sobom. Ja nekada puknem, kažem neke stvari koje ne mislim, retko kad psujem, nekad bih i da pljunuo na nju, ali to je sve normalno, gde ima velike ljubavi, ima i toga. Ali ja se pokajem, živ sam čovek. Ona je lepo rekla da nemam planove... Sutra će neko da me osudi - ispričao je Edis.

Tokom rasprave Edis je tvrdio da Dragana izgovora laži, te ga je Darko upitao koga to Dragana laže, pa je Fetić detaljno objasnio.

A šta ona to laže ljude oko sebe? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo laže sebe, jer sebi neće da prizna osećanja u vezi nas, da stane i kaže da oseća to i to. Ja uvek dam priliku ljudima, pustim neka sama odluči šta će i kako će. I dalje vrda, znam kako će da odreaguje. Ona nije sigurna u svoja osećanja, što je i normalno za samohranu majku. Ona prvo treba da reši svoj problem, ja ću joj biti tu šta god da se desi, kao prijatelj. Jer je sve počelo naše kao prijateljstvo i ludački flert. Ja tu krivicu jako dobro nosim. Krivi su oboje, tu je ljubavi nestalo, pokušali su da pređu preko nečega, što im nije uspelo - dodao je Fetić.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'