AKTUELNO

Žestoko su zaratili!

Mina Vrbaški i Marko Janjušević Janjuš došli su u žestok sukob zbog Vladimira Tomovića. Naime, Janjušu je zasmetalo to što je Mina tvrdila da on nije bio prijatelj kao što su bili Stefan Karić i Mlađan Jovanović prema Tomoviću.

Zadrugarka je progovorila o testu koji je Tomović navodno postavio za Janjuša, koji je, kako je tvrdila, pao.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku si dovela u pitanje Janjuševo prijateljstvo sa Tomovićem, da li možeš da tvrdiš da si ti njemu pravi prijatelj? - glasilo je pitanje.
Mene Mina nikada nije izdala, ali posle svega ovoga, ja ne znam da li sam ja nešto loše uradio, ne znam zašto se to desilo, ali voleo bih da znam šta se to desilo. Ja tebe nikada, Mina, nisam spomenuo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Što onda niste ispali svi kao Mlađa, koji je jedini ispao kao čovek i prišao i rekao da nemamo više šta da pričamo. Ja nikada nisam vas komentarisala, da li sam ja nešto dovela u pitanje ili ne, to oni sami rade, ja sam upućena u mnogo više stvari ovde od vas, to što sam ja ćutala, to ne znači da ja ne znam ništa. Ja mislim da sam i previše rekla, ako bude bilo potrebe da pričam, ja ću pričati kasnije. Kao što sam izmišljala za neke stvari, pa je posle ispalo da sam u pravu. Ja sam rekla da su jedini Tomovićevi prijatelji Stefan i Mlađa. Bio si Janjuše na nekom testu, pao si taj test, ali ne mogu o tome da pričam, a mislim da sam i previše rekla - odgovorila je Mina.
To da mene neko testira ovde, stvarno mi ne pada napamet, da ja budem nekome na testu, to je stvarno smešno. Voleo bih da taj Vladimir Tomović, naš prijatelj kažeš. Ja ovo sada ništa ne kapiram - rekao je Janjuš, te je zamolio Tomovića da se oglasi povodom Mininih navoda.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'