AKTUELNO

Ovo je Baneta pogodilo!

U Beloj kući nastao je opšti haos zbog sedme sile koja je naoružana pitanjima ušla u studio kako bi raskrinkala sve ukućane koji vešto pokušavaju da prikriju svoje stavove, mišljenja i pravo lice.

Sledeća na meti bila je i Ivana Krunić čiji se odnos sa Gagijem Đoganijem doveo u pitanje, budući da je procurila informacija da su njih dvoje bili u vezi.

Postoje informacije koje o tebi kruže. Da li možeš da kažeš da si Banetu rekla sve o tebi i da je upoznat sa svim stvarima sa kojima bi trebalo da bude upoznat? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa većinom jeste, ali apsolutno postoji jedna stvar, a to je sa poslednjim dečkom. Ne želim da otkrivam identitet, držaću se toga i dalje. Imali smo mali problem zbog toga, jer sam od gluposti napravila misteriju i svakakve se osobe ubacuju u tu ulogu, ali rešili smo to - rekla je Ivana.
Pojedini zadrugari misle da se jedan od tvojih bivših momaka stanar Bele kuće? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je bilo glasanje za najpodliju osobu, Đedović je rekao da sam to ja, jer je saznao da sam kao bila u vezi sa Gagijem. Ja se ne ljutim na tračeve, niti shvatam lično, ja sam svesna da će toga biti uvek. Pomirila sam se sa tim čim sam ušla u svet estrade. Povredilo me to što sam čula da je to rekao Mirko. Ako je on moj prijatelj, ne treba da se pita da li je to istina ili laž. Ja bih tako uradila. Sa Banetom sam se pokačila, jer je to dovodio u pitanje. On pokušava da iskoristi moć manipulacije pa da sazna ime tog dečka, ali mu nije uspelo - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirko Gavrić, od koga je i potekla informacija je morao da se oglasi, pa je obrazložio kako je ta sumnja nastala, što je odmah dovelo do zaključka da su sve to samo glasine i nagađanja.

Dobili smo zadatak o tračevima, ja sam objasnio da je pre 20 dana bili su podignuti svi oni. Njena veza bila je završena ovde, Lepi Mića je očima pokazivao na Gagija. Nisam mogao da procenim na koga misli. Rekao mi je da obratim pažnju na Gagija, on je stvarno delovao uznemireno. Rekao sam da nešto preterano ne verujem u tu priču. Da sam pomislio da je to istina, rekao bih joj, ta se priča nije vrtela po kući - rekao je Mirko.
Ja sam se sp*dao! Ali, ko kaže da to možda nije tačno? Bane se dopisivao sa suprugom gospodina Gavrića, ja sam pokrenuo tu lavinu i to sve treba da se odmota! - nastavio je Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'