AKTUELNO

Nije imala šta da krije.

Ana Korać je posle destruktivnih komentara na račun njenog verenika Davida Dragojevića stigla u studio u emisiji radija ,,Amnezija", kako bi prokomentarisala sve ono što je Dejan Dragojević rekao o njemu.

Ona je još jednom otkrila svoju stranu priče, pa dala sve od sebe da zaštiti svog miljenika.

Foto: TV Pink Printscreen

Loše se osećam zbog cele situacije i ono što je Dejan rekao, ne znam kako ima osećanja da priča tako. David je njegov rođeni brat! On ga nikad prvi nije uvredio. Zato se David naljutio, on nije mogao da odluči, ipak je došao ovde da vidi mene. Čula sam da to komentarišu. Uvek njih stavljaju na prvo mesto i da su oni najbolji. Oni smatraju da sam ih uvredila, povlače se, neprijatna situacija. Osećam negativnu energiju. Ne vidim razlog, ali opet, ja protiv njih nemam ništa. Iznela sam činjenice i dokaze u koje sam se lično uverila, David se tek posle nekoliko situacija oglasio. Mi šta god da kažemo, oni nas napdaju tako da se povlačim. David i ja živimo zajedno, teško mi je palo sve to. Dalila me ovde napada, svaki put nešto kaže čak i za moj prsten. Ja nikad nisam vređala ničiju porodicu. David nikad nije vređao Dejana, svi su rekli da im on nedostaje čak! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je prozvala Marka Janjuševića Janjuša zbog izjave da mu ona nije na prvom mestu, ona je osetila potrebu da kaže da je to bila samo šala.

Neće, Janjuš i ja se samo šalimo. Ja sam zauzeta sada. Šalimo se i zezamo se, ali se nećemo družiti kao pre - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je zasigurno iznenadilo sve jesu pohvale koje je Ana uputila na račun Jelene Pešić.

Jelena Pešić je prelepa, da sam muško bila bih sa njom. Kemez mi je mnogo draga. Tara mi je mala devojčica - rekla je Ana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'