AKTUELNO

Nije htela da prećuti.

I Milica Kemez je želela da prokomentariše raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Baneta Čolaka. Podsetimo, Čolak je njoj dao najmanji budžet jer je dva puta Erminu Pašović nazvala Ermina Čolak, nakon što su raskinuli vezu i on uplovio u ljubavne vode sa Ivanom Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim pre svega da čestitam svima Badnji dan, da u miru dočekaju Božić. Nisam ti to rekla za neku tamo N.N. osobu, nego za osobu koja je ušla zbog tebe u rijaliti, sa kojom si ti bio u vezi, koju si ti prevario. BIla je "Zadrugovizija", ona je trebalo da bude u ulozi s*ksi sobarica. Izletelo mi je to da ti neće biti dobro kad vidiš Erminu, posle sam se izvinila i Ivani i tebi. Od tad je prošlo dosta vremena. Nije bitno šta se kaže, nego koja je namera. Meni nije bila namera da te uvredim. Ti si meni ovde rekao Milica Marinković, a on mi je drug - kritikovala je Milica.
Da li bi te uvredilo da sam rekao Milica Đukić? - upitao je Bane.
Ne bi, jer sam bila sa njim u vezi. Ja sam neko ovde ko ovde čisti za vama, ja više neću da čistim. Smatram da ako čistim štroku iza 50 ljudi, da treba bar srednji budžet da dobijem. Rođen si u Beloj Crkvi, gde sam ja živela. Iskreno sam ti se od srca izvinila, nadam se da to nećeš u daljim situacijama da mi zameraš - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam želeo da te uvredim to za Boru, to je bila neka pozitivna srdnja - pravdao se Bane.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Milica Kemez

'