AKTUELNO

Mateja sve vreme bio uz nju.

Zorica Marković je na sastanku nakon raspodele budžeta rekla da je zadovoljna svojim budžetom, pa najavila da će reći nešto važno na "Pretresu nedelje", koji vodi Milan Milošević.

I ja sam videla neke nelogičnosti u raspodeli. Ja sam zadovoljna, očekivala sam veliki. Ja ću večeras reći nešto jako važno - najavila je Zorica, a onda je ustao Mateja Matijević, kome je Bane dao najmanji budžet:

Foto: TV Pink Printscreen

Srećan Badnji dan. Ja sam sa očekivanjima bio između malog i srednjeg, okej mi je to što si mi dao mali budžet, ali sam više očekivao srednji, jer te nisam nikad uvredio, kao ni druge ovde. Gledajte naš odnos, a ne koliko je dobila Tara, koliko imamo para i ostalo - rekao je Mateja, a onda se javno obratila njegova devojka Tara Simov, koja je dva sata pre toga izašla iz bolnice:

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvalila bih se bolnici i celom timu, da nije vas, ne znam kako bih pregurala ova tri dana. Da se zahvalim i Velikom šefu i Velikoj šefici. Pozdrav i za dve medinske sestre, rekla sam da ću ih pozdraviti - rekla je kroz osmeh Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Mateja Matijević

#Tara Simov

#Zorica Marković

'