AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Zadrugarka Ivana Krunić stavljena je na stub srama zbog toga što je kao svoju jaču polovinu izabrala Baneta Čolaka, a koji u javnosti nije predstavljen kao neko ko je na dobrom glasu.

Ona je posle svega priznala da joj nije svejedno što je Bane jednim postupkom pokazao da joj ne veruje, a malo je falilo da brizne u plač kad je spomenula svog oca.

Foto: TV Pink Printscreen

Bane i ja smo imali svađu kad je bilo glasanje za najpodliju osobu. Đedović je rekao da sam ja bila u vezi sa Gagijem. Tada je Bane pokušao da izvuče ime i prezime mog bivšeg dečka. On je meni pokazao da nema poverenja u mene i da pada na sitan trač. I ono kad mi je otac bio, nikad ga tužnijeg nisam videla. Meni najdraže ljude on rastužuje! Ali i oni moraju da shvate šta se meni ovde dešava. Rekli su mi da sam mnogo publike izgubila. Smatram da postoje ljudi koji su na estradi radili i gore stvari. Ono što ja živim sa Banetom, ovo je rijaliti i privatni život - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je istakla i zbog čega Baneta nije izabrala za najbolju osobu u Zadruzi, a onda je usledilo nešto što nije očekivao.

Bila sam besna, on je mene toliko iznervirao! Pokazao mi se kao osoba koja ne bi mogla veće stvari da izdrži, a pao je na ovako malom testu! Ja ne smatram da je on najbolja osoba ovde, ali kakav god da je, meni je drag! - rekla je Ivana.

Milan je u razgovoru sa Ivanom spomenuo njenog bivšeg dečka gde je naglasio da ne znači da je on raskinuo sa njom, iako je ona odlučila da pred kamerama započne novu vezu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju je to zbunilo, pa je bez teksta sela na svoje mesto, a to ju je ujedno nateralo i da se dobro zamisli.

Ja ne znam kako ja izgledam kad se ovoliko priča o tome da Ivana mora da se kloni mene. Voleo bih da čujem samo jedan konkretan razlog - prokomentaisao je Bane.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'