AKTUELNO

Zadrugari ostali u šoku, jer im je Jovana prećutala!

Voditelj Milan Milošević prozvao je tokom emisije ,,Pretres nedelje" i Jovanu Tomić Matoru, koju je upitao za narukvicu koju je poklonila Ani Korać, a koja je na kraju pripala Luni Đogani, zbog čega se njena partnerka Sanja Stanković naljutila na nju.

Poznato je da Jovana i Sanja nisu imale dobar odnos sa Lunom u prošloj sezoni ,,Zadruge" zbog druženja sa Kristinom Kijom Kockar, ali i Matorinog flertovanja sa Đoganijevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Narukvica je data Ani, Ana je dala Luni - odgovorila je Matora.
Stvarno, dala je meni, ja sam vrtela tu narukvicu, pa je Gagi doneo poklon, poklonio Luni, ona me je pitala šta muvam to u ruci, pa sam njoj dala - izjavila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ima pravo da se ljudi na mene, ja sam to odmah rekla. Nijednog trenutka nije bio moj flert, nijednog trenutka - dodala je Jovana.
Matora, Sanja i ja smo se svađale, ali zameni uloge. Ti nisi sebi smela to da dozvoliš, i Lunu i narukvicu ti nikada neće oprostiti! Ja moram da budem realna - poručila joj je Zorica Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je trebalo da zna jednu stvar, ali ako ona u mom pogledu ili bilo čemu, ako je videla... U pravu je Zorica, ali da ona meni pošalje poruku, ono je bilo da nije htela da raskine sa mnom samo zbog slave. Ako ona zna i misli da onom porukom meni radi dobro, nije trebalo ni da pošalje. Jer ja sam preko Šopićeve i Vladimira prenela njoj poruku, ona mi nedostaje - pravdala se Matora.
Jovana meni si prećutala to, ja nisam znala! Ja bih poludela - odbrusila je Natalija Ibraimov.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Zadruga

'