AKTUELNO

Sad ih sve stiglo!

Dalila i Dejan Dragojević nakon što su izneli niz uvreda na račun njegove porodice, napustili su spavaću sobu i završili u suzama. Naime, nakon što su zadrugari osudili Dalilu da je ona kriva za razdor u porodici Dragojević i da zbog nje Dejan neće da vidi svoju majku Biljanu Dragojević, njih dvoje su pokušavali da kroz suze opravdaju sve što su izrekli za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam snage da se objašnjavam sa ljudima ponovo, ide mi se kući. Opet neko ko je željan medija radi isto. Znam ko je krivac glavni za sve. Ja debil oprostim, kao pustim da uđe u kuću, mislim sve kul kao. Tata zna šta je istina, zna da smo je pozvali na rođendan. Koriste priliku apsolutno za sve, kao da smo klošari, koji nisu ništa uradili u životu, šta bi bilo da smo uličari, da smo kockari i narkomani, šta bi onda? Ovako nemaju šta da kažu, nego da te je Dalila odvojila. 100 puta sam ti rekla da ideš sam, ti si taj koji si govorio da nećeš, da nećeš da ideš tamo gde me mrzi i ja sad sa debilima treba da se objašnjavam - govorila je Dalila kroz suze.
Rekao sam ti da se maneš toga, šta šta radi, kao da je prvi put. Ja sam tebe izabrao zato što si jaka. Nemoj da se nerviraš i da plačeš, budi jaka kao što jesi - bodrio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'