AKTUELNO

Gledaoce je zanimalo da saznaju ovo!

Na repertoaru treće sezone rijaliti programa "Zadruga" večeras su "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević postavio je pitanje Maji Marinković: "Da li misliš da će nakon Tomovića da te muva Karić?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim. Rekla sam danas na radiju da se svaki moj korak preuveličava. Ne mislim da će me Stefan muvati, mi se šalimo - objasnila je Maja.
Ima nekih varnica između Maje i mene, svima ovde fali normalnog flerta - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je mlad i lep momak, ako mi se bude flertovalo, flertovaću, ali mislim da mi ovde veza ne treba - objasnila je Marinkovićeva.
Maja i te kako muva Karića, što se vidi po njenim promenama mišljenja. Stefan nikada nije otišao do Maje, ona uvek odlazi kod Karića - rekao je Lepi Mića.
Što se tiče Maje, jasno je da se njoj sviđa Stefan. Pitala sam je pre nekoliko dana sa kim sebe vidi, rekla sam joj da bi bila idealan par sa Stefanom, a ona da će da razmisli. Maja se približava njemu, on se pita u ovoj situaciji. Muškarac je taj koji bi trebalo da priđe, a ovde sve devojke trče za momcima. Pusti, budi dostojanstvena Majo, pusti da on priđe - objasnila je Marija Kulić.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku tekta.

Autor: S.Š.

#Maja Marijana

'