AKTUELNO

Marija je sigurna se Iva zaljubila u Filipa.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću došlo je vreme da počne još jedna, za mnoge omiljena, emisija "Pitanja gledalaca".

Sledeće pitanje je stiglo za Ivu Grgurić, a ono je glasilo: "Tri meseca se vidi da si ludo zaljubljena u Filipa, zašto si stegnuta".

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zaljubljana u njega, ja sam se našla u društvu gde se nalazi on. Odgovara mi njegova energija, umirem od smeha sa njim. Ja sam i danas rekla da nema šanse da uđemo u vezu, ostaćemo prijatelji. U izolaciji bili smo Kendi, on i ja, zašto ne bi smeli i mi da spavamo tako... Spavaćemo tako kad god budemo hteli, meni odgovara Filip i družićemo se i dalje - rekla je Iva.
Pre tačno tri meseca se desila situacija kad su Iva i Filip družili, on je njoj crtao polni organ na nozi, ona njemu srce. Ja sam to rekao Tomoviću, on je preneo Šopićki, a ona je to rekla za stolom da bi sprečila to jer joj se Filip svideo. To je videlo pola kuće. Ovo je nastavak onoga što sam pričao tada - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam joj danas da mora da daje precizne odgovore, počele su sumnje zato što ti je on crtao na tvojoj nozi polni organ. Rekao sam joj da nastave ašikovanje, očigledno je da tu nešto ima. Pitao sam je šta joj radi Filip na krevetu u šest sati, ona mulja nešto sa njim. Neka Filip konačno kaže koja je ta - rekao je Lepi Mića.
Filipu kao i svakom muškarcu je samo do s*ksa, da promeni što više devojaka. Svaka koja je imala nešto sa njim je sebe ukanalila. Iva bi htela nešto sa njim, dopada joj se. Ona ide za njim, to se vidi. Ja ne verujem da se njemu sviđa Jelena Pešić, on zna da Jelena neće da bude sa njim. On nema emocija ni prema jednoj devojci. Njemu se sviđala Šopićeva, povređen je sa njene strane, sa Ivom hoće samo s*ks, nije našao ovde devojku sa kojom bi se zabavljao. Ako sam rekla sve tu je i moja ćerka - navela je Marija Kulić.
Ja neću prekinuti svoj odnos sa njim čak i da me cela kuća napada. Mama i tetka su mi rekle da je Filip top, ali ja imam svoje mišljenje, meni se on ne sviđa - navela je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'