AKTUELNO

Tresla se Bela kuća.

Sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji stiglo je za Anu Korać, a voditelj Milan Milošević pročitao ga je za crnim stolom: "Kako ti komentarišeš Stefanovih i Dalilinih sedam dana druženja".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo videla na toj žurki da je ona njega gledala. Videla sam da je ona sedela na šanku, ona ga je gledala. Ja sam čula šta je ona Đedoviću pričala za tebe, ali sam videla šta je bilo na žurki - rekla je Ana.
Ispada sad da je i u izolaciji bilo varnica - navela je Dalila.
Ovde je bila priča da će ona prekinuti svaki kontakt sa Stefanom. Dovoljno je da bacite sumnju tako što pričate bez bubica - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kreveti u izolaciji su svakako bili odvojeni. Ja sam rekao da ne tražim da prekinu kontakt, pogotovo ako ih postave za potrčke - naveo je Dejan.
On ovde ustaje da bi je opravdao, uložio je velike pare u njihovu kuću, bez osnove će da je brani i preko svega će da pređe. Tebe je otac odveo na kiretažu na silu, znaš ko te je tukao, ko ti je lomio nos - vikala je Marija Kulić na Dalilu.
Za ovo ću da te tužim - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si Dalila među najgorim devojkama ovde. Što si radila operaciju nosa - pitala je Kulićka.
Za tebe se piše da imaš švalera, ti si sa Sinišom čisto da bi bila u braku. Ti si jedna zlobnica, neispunjena, ljubomorna, zla žena. Želiš da pokvariš svačiji odnos jer ti nisi ispunjena. Na moru si bila sa drugim muškarcima. Ti si švalerka, varaš muža - rekla je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam stavila tačku, neću je ni staviti, šta vas briga o čemu ja pričam sa Stefanom. Stefane, nikad neću staviti tačku na odnos sa tobom... Ni tebi tatica nije dao sa Sinišom, tebe je tata tukao, mene moj nije ni ošamario. Odakle ti taj ožiljak na nosu, je l' ti to Siniša uradio ili tata - urala je Dalila na Marija.
Ti si imala nos da si mogla burek da sečeš, sva si izdeformisana, babo, tetko od 40 godina - rekla je Marija.
Znaš šta meni moj muž kaže, mogu da imam njih desetoricu kad mu sve tako dobro radim. Kad bi ti znala kakva sam vatra i ti bi se zaljubila u mene - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalilu su osudili i Zorica Marković kao i Filip Reljić, što je iznenadilo sve za crnim stolom. Zatim je ustala i Iva Grgurić koja je takođe imala nekoliko reči da kaže za Dragojevića, a Dalila joj je odbrusila.

Ja znam da bi ti volela da komentarišu to što si se ti nabacivala Dejanu. Njemu se ne sviđaju takve devojke kao ti. Ja da sam htela da muvam Stefana, ja bih ga smuvala - rekla je Dalila.
Ja neću da dozvolim da Dalila pravi budalu od svih nas. Meni je Dekijeva reakcija smešna, u neku ruku mi ga je i žao. Ne znam da li će se smejati ovako kad vidi klip - rekla je Jelena Pešić.
Nije istina da sam ja omalovažen, meni to smeta, ali ja nisam ljubomoran, ja znam svoje kvalitete, bilo bi mi ispod časti da budem ljubomoran - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'