AKTUELNO

Nisu mogli da veruju u ono što vide!

Nakon što je Dalila Dragojević napravila haos, preteći da zbog toga što je uhvaćena u laži, napustiti rijaliti, Ana Korać ustala je kako bi prokomentarisala video materijal koji je bio prethodno pušten.

Naime, Dalila je u razgovoru sa Stefanom Karićem iznela niz uvreda na račun Koraćeve i njenog verenika Davida Dragojevića, te je zadrugarka ustala da prokomentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bila u pravu kad je rekla da nije razumela zašto je David pružio ruku. David nikada nije uvredio Dalilu, niti rekao nešto ružno za nju. On kad je rekao da sam ja perfidna, rekao samo da je ona. Mi smo imali lep odnos i sve, nije imala potrebe da uopšte komentaripe - izjavila je Ana.

Koraćeva je potom bila šokirana ponašanjem Dalile, koja je pretila da će napustiti rijaliti, pošto je pre toga napustila Belu kuću. Marko Janjušević Janjuš ustao je kako bi prokomentarisao Daliline reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila sve smišljeno radi i namešteno. Ko tebe može da natera da pričaš o porodici? - bio je kratak Janjuš.
Ona živi u teorijama zavere, oni konstantno nešto aludiraju da produkacija nešto namešta. Svako ko je ustao da nešto prokomentariše, ona je upadala. Sačeka da neko ispriča ili se potegne neka priča, da bi ustala i udarila tamo gde nekog najviše boli. Ja vidim da je ona odlepila za Stefanom. On se ne meša u to, jer je izmanipulisala sa njim, kao i sa Dejanom, sve, vrlo taktićki radi. Ona je Dejanu pomutila um, nosi joj neseser, kozmetiku, isprala mu je mozak - izjavila je Milica Kemez.
U njenom izlaganju se vidi zlo! - bila je brutalna Marija Kulić.
Dalila je ista kao i Aleksandra Subotić u prvom polugodištu prošle sezone, svi su joj bili krivi, ima lažne argumente, i ova reakcija prema tebi je ružna i nepristojna - bio je iskren Lazar Čolić Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledlao.

Autor: O. B.

#Zadruga

'