AKTUELNO

Ponovo se vratila na staro?

Naredni video-prilog koji su zadrugari pogledali jeste komentarisanje Tare Simov, Ana Korać i Marko Đedović, koji su komentarisali intimni odnos Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Zadrugari su generalno bili u šoku, jer su primetili koliko je Vladimir Tomović pozitivno uticao na nju, kako su tvrdili, a nakon što je stupila u odnos sa Mensurom prisetila ih je na ponašanje iz prve sezone ,,Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Tu sam gledao preko puta, to smo komentarisali, Matora je pričala. Rekoh ubi čoveka! Sad će kompleksi da krenu, ti si otišao da joj vratiš. Jedan jedan je sada! - izjavio je Marko.
Rekla sam da mi je odvratan čovek! Mislim da je sumanuto imati s*ks dok su upaljena svetla, pred svim zadrugarima - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li je bila gora sa Tomovićem, ili je gora kad je stara Mina, vraća se kao što je bila ranije. Taman sam pomisila da će se promeniti. Da je vreme da se menja, ali kako sa Đeksonom, tako i sa onim Markom, kako sa Tomom, tako i sa ovim dečkom. Ista Mina, iste poze! - odbrusila je Marija.
Ne mogu da verujem da svi komentarišete pozu, a ne da to ne treba da radi - dobacila je Nina Babić.
Radim šta meni prija, šta meni odgovara - pravdala se Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko god ja Vladimira ne podržavala, ipak on je stvarno pozitivno uticao na Minu. Nekako je bila bolja, imala je bolje ponašanje - izjavila je Iva Grgurić.

Mina je nastavila da se pravda pred svima,citirajući Draganu Mitar, koja je pravdala svoju vezu sa oženjenim čovekom Edisom Fetićem rečenicom ,,Nisam nikog ubila".

Kad god budem osetio potrebu za tim, jer ja ne glumim, mene ne interesuju ni kamere, ni svetla, ni ništa. Ja ću se j*bati! - odbrusio je Mensur svima.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'