AKTUELNO

Ko govori istinu?!

Nakon što su svi zadrugari pogledali klip u kojem je Ana Korać otkrila razloge zbog kog je Dejan Dragojević napustio porodični dom, ispričala je, između ostalog da je on bio mamin mezimac.

Dragojević je burno odreagovao zbog toga, pa nabrojao čime se sve bavio u detinjstvu kako bi svima stavio do znanja da govori istinu, ali je naišao na negativne komentare.

Ona nije rekla da neće da ti da plac, nego da sačekaš i da vidiš da li je ta veza prava i to je to - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene briga ko će da veruje meni. Pozdravljam strica kod kog sam radio u osnovnoj školi. Posle sam radio sa prijateljem Nikolom, cepali smo drva u komšiluku. Kod kuma sam konobarisao u prvoj godini srednje, do četvrte godine. Posle se otvorio giros gde sam radio 24h. David nije bio tu, uglavnom. Radio sam fasadu na kući, krov, srušio sam šupu, pravio bazen. David je dolazio sa svilenim rukama, a ja sam radio da se ne bi plaćali majstori. Tako da, uvek sam bio aktivan i u kući i van kuće - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

To je pomoć roditeljima. Ja sam samo rekla ono što su meni rekli i majka i baka i tetka - rekla je Ana.
Prva svađa se desila kad je on otišao u Ameriku i gde mi je poslao snimak iz bazena i rekao mi da ne može da mi šalje pare, mogu samo ja njemu. Pozdravio bih mog ćaleta i rekao bih mu da se ne oglašava. A ti, uživaj u izolaciji, imaš tamo mnogo smeha i uspomena - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ih i tvoja žena - rekla je Ana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'