AKTUELNO

Nije mogao da veruje šta čuje.

Svi ukućani pogledali su snimak u kojem je Dragana Mitar otkrila Jeleni Pešić da Filip Đukić sve češće posećuje hotel kako bi bio bliže Ivi Grgurić, a koja je tada bila izabrana za omiljenu zadrugarku od strane vođe Marijane Zonjić.

Dragana je potvrdila sve, a iznenađujuć komentar je dao Edis Fetić koji se za stolom neretko oglašava.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo čuli da Filip ide u hotel zbog Ive, a Edo je to potvrdio - rekla je Dragana.
Neko je spomenuo da tamo ideš zbog nje i normalno je da postoje simpatije, to ne možeš sakriti. Šta je problem da to kažeš? I Iva se distancirala od Stefana. Ona je čitala samo čestitke u kojima je Đukić, kad si ih dobila za Božić - rekao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam problem ni sa čim, da je to istina rekao bih, transparentan sam. Ja kad nisam zaljubljen mogu 20 devojaka da mi se svide, ali kad jesam, ne mogu. Imaju ljudi pravo da sumnjaju, ali meni je dovoljno da ja znam i jedna osoba koja zna da sam zaljubljen - rekao je Filip.
Iva voli misteriozne tipove, ja sam i rekao da postoje simpatije, neka hemija. Od mene imaju punu podršku - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam to odavno primetila! Ali, Filip neće nikad ništa reći samo zbog Stefana. Oboje se bave fitnesom, lepo izgledaju, tako da, ono... - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je, gde god da sam ja, Filip dolazi - potvrdila je Iva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'