AKTUELNO

Sve je iznenadio!

Kao i svakog petka voditelj Milan Milošević pristigao je na velelepno imanje povodom "Nominacija", kako bi svi saznali koga su gledaoci, ali i zadrugari poželeli da vide van "Zadruge". 

Nekoliko zadrugara iznelo je svoj stan, a većina njih glasalo je da ostane Marko Janjušević Janjuš, a kao razlog navodili su duže poznanstvo, nego sa Anom Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana mi se sviđa od samog starta, mislim da je dobar čovek. Janjuš je pozitivan, duhovit, ali nekada njegov humor žvuči kao ponižavanje, što mi se ne dopada. Šaljem Janjuša u izolaciju, ostavljam Anu - rekla je Mima Živković.
Zameram Janjušu što me često bocka, ne samo mene, već i druge. To su njegove mane... Ili ga takvog prihvatiš ili ne. Ana je dobra i draga devojka, nije istripovana. Ostaviću Anu, Janjuša ostavljam, ipak je on džentlmen - rekao je Nikola.
Janjuš mi je davao savete, koji su mi mnogo pomogli, sa njim se družim i super mi je. Što se Ane tiče, divna je osoba, nadam se da ćemo se družiti. Ana, izvini, ali šaljem tebe u izolaciju, jer te manje znam - objasnila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuša znam dugo, nekada me iznervira svojim humorom, nekada pretera. Moram da ispričam situaciju kada je tražio cigarete u WC-u, nije me video, bio sam iza njega. Ermina mu je rekla da traži meni cigarete, a on je rekao: "Zar od d*rpera?", a onda se okrenuo i ugledao mene. Naravno, kasnije se izvinio. Šaljem Anu, ostavljam Janjuša, jer ga duže poznajem - rekao je Mirko Gavrić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Mima Živković

'