AKTUELNO

Zadrugari skočili nakon njenog komentara!

Predstavnici sedme sile postavili su pitanje Ivi Grgurić u emisiji "Pitanja novinara": "Šta misliš o odnosu Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, s obzirom na to da je tebi prvi prišao?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila ta kojoj je prvoj prišao, pa se prebacio na Minu. Jednostavno je previše iritantan, nisam ga ni posmatrala. Sigurna sam da je on Minina igračka - rekla je Iva, što je izrevoltiralo njenu bivšu drugaricu.
Njoj je najbitnije šta će fanovi da kažu, Stefan je nju izdigao, on ju je napravio ovim što jeste sada - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da te bude sramota, jer smo se družile. Mensur je njen pijun, dobili su šta su hteli, oboje su diskvalifikovali Vladimira, više ona, nego on. Plakala je danima za Vladimirom, govorila sam joj da ga se mane, ali ne mogu da kažem, bila je dama. Sada se vratila na onu staru Minu, j*be se posvuda, mi moramo to da gledamo. Da je Mensur voli, kao što kaže, ako već to radi, prikrio bi je. Mina i ja nikada više nećemo biti prijateljice. Slažem se sa Marijom, neko da uđe dominantniji od Mensura, prilepila bi se za njega odmah - objasnila je Iva.
Ti si bolesna! Ja ne pljujem, pa ližem - rekao je Mensur.
Ne mislim da je situacija sa Mensurom fejk, ali joj jeste igračka. Ne mogu da verujem da može da spava sa njim ako nema emocija - rekla je Grgurićeva.
Devojka je u "Zadruzi 2" rekla čime se bavila, kako onda mora da ima emocije da bi imala s*ks. Ili si glupa, ili pereš sebe preko Mine - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Iva Grgrurić

'