AKTUELNO

Tresla se spavaća soba!

U Beloj kući je danas nastala opšta frka jer je ovonedeljni vođa Stefan Kandić Kendi morao da ostavi pojedine zadrugare bez budžeta. Nakon velikih rasprava tokom izbora potrčka, delovalo je kao da će se situacija smiriti, ali to nije bio slučaj.

Naime, Milan Petković i Miona Jovanović su se neko vreme raspravljali u spavaćoj sobi, a sve zbog toga što je pevačica zamerila svom cimeru jer nije uticao na Kendija da i ona dobije budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Bezvezan je razlog da se ti i ja prepucavamo ovde kao dva neprijatelja. Ako hoćeš, ja i to mogu da radim. Bacaš koske već dva dana za stolom. Jeste, kao ja sam rekao dečku kome će da deli budžete. Ja već dva dana vidim taj neki stav. Ne možeš da ustane za stolom i da kažeš da sam ja kriv što si dobila 0 za budžet. On je meni najbolji drugar, a dao mi je 1000 dinara. Jeste mi dao najveći, ali ja moram da podelim sa ostalima - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego ti dolaziš i imaš potrebu da kažeš, šta ti imaš pravdu da isteruješ. Ja nisam loše ništa tebi rekla. Sve što Milan kaže to je tačno. I ti, ako smo ti dragi, možeš da ustaneš i staneš u našu odbranu. I sad pričaš da sam se ja uspalila jer sam ustala da kažem, a neću da ćutim i da to trpim - odgovorila mu je Miona, na šta se Milan iznervirao:
Ja ne mogu više da tolerišem da me ljudi mažu govnima! - odgovorio joj je besno on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je cela svađa izgledala i zbog čega su se Miona i Milan još raspravljali pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Milan Petković

#Miona Jovanović

#Zadruga

'