AKTUELNO

Ponovo se posvađali!

Bane Čolak i Ivana Krunić već nekoliko dana imaju turbulentan odnos. Njena porodica protivi se njihovoj vezi, a njih dvoje su bili i česta tema tokom večerašnjih "Pitanja gledalaca" zbog čega je bilo veoma napeto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je tokom noći imala žestoku svađu sa Gagijem Đoganijem i Erminom Pašović, a zatim je završila u suzama, dok je Baneta polila vodom njena drugarica Mima Živković. Ivani su cimeri zamerili i što se smeje često u ozbiljnim situacijama sa Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisije Bane i Ivana su bili zajedno u pabu. Tamo su se posvađali, a Krunićeva je napustila ovu prostoriju. Za njom je krenuo i Čolak koji se nekoliko minuta nervozno šetao po sobi i imanju, a onda su legli zajedno i pričali ponovo o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pustio si Gagija da me vređa i ti posle hoćeš da se svađam sa Mimom zato što te je polila vodom! Šta hoćeš od mene? - govorila je Ivana.
Šta hoću od tebe? Takav stav možeš da imaš sa bivšim dečkom! Hajde da promenimo pitanje, šta ti hoćeš od mene više? - upitao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se svađam! Izvini. Hoću da se prvo jutro probudim bez svađe sa tobom. Bezveze si ispao. Znaš da imam problem sa smejanjem. Daj bre, odj*bi više! Ostavi me na miru više! - rekla je Ivana i istrčala iz paba.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'