AKTUELNO

Ovo nikad nije viđeno u rijalitiju!

Nakon žestokih svađa sa Ivanom Krunić i Banetom Čolakom, Zorica Marković odlučila je da ispriča sve Mioni Jovanović i Mimi Živković.

Naime, zadrugarke su se našle u spavaćoj sobi, a kako su jedne od dobrih drugarica sa Ivanom, Markovićka se osetila slobodnom da im sve ispriča. Dok im je prepričavala kako je nastao sukob, Zorica je iznela tvrdnju da je Čolak iskoristio smrt babe kako bi se ponovo pomirio sa Krunićevom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sedim ovde i šminkam se i on ide potunjen, ona se vraća i kaže Bane da su ga pozvali na kapiju i ja kažem samo da nije smrtni slučaj. Vraća se on i kaže da mu je umrla baba i ja kažem sa čije strane, ona kaže: ,,Čini mi se da je tatina". Ja mu izjavila saučešće... - prepričavala je Zorica, pa dodala:
Prolazi 15 minuta i čovek počinje da se smeje, meni to nije bilo logično, ali s obzriom na to da je lagao prošle godine, kažem: ,,Daj Bože da je žena živa". Ona mu je prišla, zagrlili su se i poljubili. Meni je nelogično da se smeješ i kažem Matoroj da je on patologija, ne bi mi bilo čudno da je on ovo iskoristio samo da bi se sa njom pomirio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga

'