AKTUELNO

Odlučila da raskrinka njenu igru!

Naredno pitanje bilo je za Gagija Đoganija, a bilo je u vezi sa druženjem sa Ivanom Krunić, koja je sinoć sve vreme ismejavala svog sadašnjeg dečka Baneta Čolaka.

Sinoć se Ivana ismejavala Banetu, ti si je odbranio svaki put, a već nekoliko puta je pokazala nezahvalnost, da li si shvatio kakav je čovek? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesam, sinoć sam video kakav je čovek, da je sujetna, tu si mi ti rekla da sam ja seljak. Ti sve radiš zarad rijalitija, nemaš osećanja prema Banetu. Toliko sam vremena i energije dao njoj, zato što sam ja osetio potrebu da joj priđem, sa Natalijom - izjavio je Gagi.

Potom je Ivana ustala i umešala u sve Zoricu Marković, želeći da skrene sa teme o Gagiju, pa joj je zadrugarka očitala lekciju, tvrdeći da Krunićeva laže.

Oko mene sedi pet ljudi, rekla sam joj da se dotera, i vraća se i kaže da je Banetu neko umro, on se vraća i prvo njoj saopštava, ja njemu izjavljujem saučešće i pitam ga sa čije strane mu je bila baka. Ivana ti imaš svoj razlog zbog čega lažeš! Ti bre ne slušaš svog oca i ne poštuješ, što bi mene poštovala. Skačeš po Tomoviću, skačeš po Banetu, to je tvoja sramota, nije moja - odbrusila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'