AKTUELNO

Miona poručila Nini da shvati da je Mlađa voli.

U novom snimku zadrugari su pogledali razgovor Filipa Đukića i Mlađana Jovanovića. Mlađa je tada rekao kao mu Nina Babić često ljubomoriše zbog odnosa sa drugim zadrugarkama, među kojima je naveo Ivanu Šopić, Milicu Kemez, Natašu Radan, Maju Marinković i Jovanu Tomić Matoru. Mlađa je obećao Filipu i da će nastaviti dalje, ukoliko Nina ne promeni svoje ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastaviću ovako, pa da vidimo kod koje će da ode. Samo sam prebacivala i uzvraćala. Za Šopićku mi nije palo na pamet, ali su me stalno pitali. Isto i za Mionu, ne znam još za koju... Pola kuće priča za razne devojke. Najviše me nervira za Mionu - rekla je Nina.
Nemoj da ulazimo u svađu. To je istina, ljubomoriše mi. Stalno priča da ja ljubomorišem, a ona to radi. Samo starije te žene nije navela, sve ostale mi je navela - pričao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je čista laž! Nikad prva mu nisam ljubomorisala. Neka kaže šta se desilo za Novu godinu... Kako je vukao Mionu, Natašu i to sve na moje oči. Dosta stvari je tu. Ja nisam luda. Mogu da prećutim neke stvari, ali ne i da me prave budalom - nastavila je Nina.
Jesam, prebacivao sam, ali sam uvek imao razlog. Između Mione i mene se ne dešava ništa - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz mog iskustva, rekao sam mu da od te veze nema ništa, ako ima toliko ljubomore - izjavio je Filip.
Jedino sam se ovde muvala sa Nikolom. Ja se sa Nikolom nisam ljubila - priznala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, hteo je da me poljubi. Rekla sam mu da prestane to da radi. Ti si njegov tip, tebe je Nina zavoleo i shvati to. Nemoj da prebacuješ - govorila je Miona.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'