AKTUELNO

Šopićeva se obrušila na dve rijaliti cimerke.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 3", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja medusobno postavljaju jedni drugima.

Naredno pitanje uputila je Dragana Mitar Marijani Zonjić, a ticalo se tajnih pogleda koji su postojali između Marijane i Stefana Karića koji je testirao Zonjićevu jer je primetio da ona ima simpatije prema njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanima me u kakvim odnosima ste ti i Iva zbog Stefana i kakvo sada imaš mišljenje o Ivi? - upitala je Dragana Mitar Marijanu Zonjić.
Ne, nismo prijateljice. Ja ne mogu biti drugarica sa osobom koja ima takvo mišljenje o meni. Veoma me je razočarala. Trebalo je da ja njoj zamerim Ja sa Stefanom nisam imala kontakt samo zbog nje. Ja ne znam kakav test Karić spominje. Ako sam ja bila na testu bio je i on. Karić i ja se sprdamo. Ne zanima me neko ko je bivši dečko moje drugarice. Mislim da je gotivan lik. Jedno priča van stola, drugo za stolom - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je Ivana Šopić nešto u tom trenutku dobacila Zonjićevoj, ona nije želela da joj ostane dužna, te ju je prozvala, a onda je nastao opšti haos. 

Šopićeva, nemoj da se mešaš, ti kada je trebalo da odbraniš sebe o vezi sa njim, ti nisi - rekla je Marijana.
Ona je barbika, a ti si beti špageti. Jesu li ti rekli tvoji da se blamiraš? Niko te neće zubata - rekla je Ivana, a onda se obrušila i na Maju Marinković koja je branila Marijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Niko neće da te puni. Ti si Majo jedina nepunjena tikvica na ovom svetu - provocirala je Šopićeva.
Drolja, sponzoruša i prostitutka. Sad mi je jasno što sam vas potpalila - uzvratila joj je Maja.
Neću ovde da pričam šta je rekao Petar za tebe. Ti imaš konflikt sa Majom, ti mene ne zanimaš. Dosadna si, smaraš potencijalu - zapretila je Zonjićeva Šopićevoj.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Ivana Šopić

#Marijana Zonjić

'