AKTUELNO

Shvatio je svoju grešku!

Tokom emisije ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanje i za Mensura Ajdarpašića, a bilo je u vezi haotične rasprave sa Milanom Petkovićem koja se desla preko dana zbog rerne.

Danas je nastao pravi haos oko rerne,, tada si izgovorio surove reči koje si uputio Milanu Petkoviću, između ostalog: ,,Ne možeš preko reda, smradino mala, idi sedi po ulici". Da li je to bilo okrutno? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam rekao, rekao sam uličaru. Preterao sam, ja sam tako malo brzoplet, ovom prilikom mu se izvinjavam. Upetljao sam se tu gde mu nije mesto, došao sam i pitao sam, meni je delovalo da je hteo preko reda da dođe do rerne. Pogrešio sam - rekao je Mensur.
Da nije sa Minom u vezi, ja bih rekao drugačiji komentar. Dečko ima problem sa nekim ljudima ovde, ima neke izlete, da li želi autoritet, smatram da to nije rešenje. Ja sam se postavio kao prijatelj, družili smo se, imali smo zajednički jezik. Verovatno je pod ogromnim pritiskom, to sa Minom što ga napadaju svi, to što se dešava. Što ulazi u konflikte, što se svađao sa ljudima dosta. To primećuju zadrugari - dodao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Mensur tvrdio da se sa Minom Vrbaški nije u ljubavi zbog koristi, ali kao što ije i logično, potvrdio da nije još uvek zavoleo zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'