AKTUELNO

Otvorila dušu pred svima!

Jovana Tomić Matora popričala je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o trenutno gorućoj temi u Beloj kući. Naime, prošle noći na velelepno imanje uselila se Sofija Simić, koja je Jovani prenela poruku od strane njene partnerke Sanje Stanković da je raskinula sa njom, što ju je ekstremno dotuklo.

Podsetimo, Sanja je bila razočarana u Jovanu zbog njenog navodnog flertovanja sa Lunom Đogani tokom njene posete za doček Nove godine, kada je od Jovane dobila narukvicu kao poklon.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je da pričam, nije mi do intervjua uopšte. Čekala sam poziv, ali nema poziva, sve šta želim je da izađem u ovom trenutku. Sofija mi je na kvarnjaka rekla, popričale smo, Sanja je nju kontaktirala, ja sam je pitala odakle se znaju, ona kaže da ju je Sanja kontaktirala i da mi prenese da je razočarana u mene i da će me ispoštovati dok sam ovde. Ja sam znala to, osećala sam, ali smo zajedno donele ovu odluku i šta god da se desi, bićemo tu, za mene, slavu mi je organizovala, ako ona misli da to što će da mi šalje gaće i čarape i to što neće da se oglašava napolju, da ispadne da smo zajedno, mene to ne zanima. Ovako ću biti svaki dan ovakva. Pre nove godine preko Tomovića je poslala poruku, ja ne želim da me niko gleda ovakvu. Bolje da spasim sebe i svoju psihu. Nemam više ni cilj, ni motiv. Želim da spasem sebe! Iskreno, da ti kažem, ja da sam na njenom mestu i da sam videla, meni je David rekao na primer kako je on gledao na odnos Ane i Janjuša, ali isto tako sam ga pitala da li je ta narukvica izgledala podmuklo. Ja nju nikada ne bih ostavila zbog toga, naša veza je bila savršena. Sa ovim novcem smo trebali da razmišljamo o budućnosti. Ona je meni više od partnera, tu postoji nešto treće, prva godina, tu sam bila nesigurna u sebe. Ali sada imam poverenje u nju, znam da se nije zaljubila, jer znam koliko me voli, ali znam da nešto postoji, mislim da nije samo narukvica - ispričala je Matora, pa dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da ne smizdrim i da kad budem izašla, da ćemo popričati. Najviše mi je teško, bez zezanja, ja ne kažem ja krivim sebe, imam osećaj križe savesti, jer sam dozvolila sebi neke stvari, kojima sam je ugrozila. Eto, ne mogu da shvatim. Meni se svet srušio, sve mi se srušilo, ja ne znam kako ona može da pomisli, sad je ona kao raskinula, ona zna o čemu smo pričali, nije mi jasno. Toliko je ljuta i razočarana, da neće da me trpi, 'ajde da sam je varala. Krivim sebe, znam da je bila tužna, da je preplakala, i sad se sigurno odvratno oseća, ali mi je neverovatno da neko prekine takvu vezu zbog takve stvari. Mislim da ona ne želi poziv i da ima neki drugi razlog, mislim da mi ne bi rekla kada bismo se čule. Ja znam da ništa nije u redu, ali hoćuda ispadne fer prema meni - zaključila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'