AKTUELNO

Sad je sve jasno, nije mario za reči koje im je uputio!

Zadrugar Marko Đedović bio je sledeći koji je porazgovarao sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, te se odmah na početku dotakao porodične sage Dragojević Korać. Naime, Marko je opleo po braćnom paru Dalili i Dejanu, koji su svojevoljno napustili velelepno imanje, kako je zadrugar tvrdio, ne bi li pokušali spasiti brak.

Kako je poznato, mnogi zadrugari bili su šokirani zbog reči koje su Dalila i Dejan uputili Ani Korać i njegovom bratom Davidu Dragojeviću. Međutim, dodatna stvar koja je sve zakomplikovala bio je odnos sa Stefanom Karićem, pa je Đedović uputio sledeće reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasne stvari ko dan, Dalila i Dejan su izašli kako su izašli, tu je priča sa Stefanom, izašli su da bi spasili brak. David je super momak, Ana je skladna devojka, pobednik je, jer je nije vređala. Eto, Dalila je nju vređala i prozivala, ovo je zdravija priča, apsolutno, ljudi se vole, druže se sa ljudima. Mi smo se posvađali, ja ih ni tada nisam dirao, ali su dobili šta su zaslužili. Nadam se da hoće da se pomire, jer je David ušao sa pričom, koja nema veze sa pričom koju su pričali Dalila i Dejan. Treba da se pomire, jasno je kao dan šta Dalila tu radi. U Zadruzi 3 se dogodila najodvratnija rečenica, a to je dok je Dejan plakao, Dalila je njemu rekla: ,,Ko je tebe rodio, ja sam te rodila", to je bračni par, i tako nešto reći. Ja ništa bolesnije nisam čuo u žuvotu! Zato i postoje rijaliti, da se vidi i takav sloj društva - ispričao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'