AKTUELNO

Šokantan preokret!

Nakon odlaska Natalije Ibraimov, koja je sinoć napustila "Zadrugu 3", Gagi Đogani ne može da dođe sebi. Budući da je bio vidno utučen, Drvo mudrosti ga je pozvalo u Rajski vrt kako bi proverilo da li se oseća bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam okej, fali mi Natalija, četiri meseca smo ovde zajedno 24 časa, jednostavno nedostaje. Najbolji prijatelj sa kojim ću najviše vremena da provodim, pored Gavrića, je Ermina. Ona će biti pored mene, jer smo pričali da možemo da provedemo ovde vreme zajedno. Ljubazna je prema meni, pažljiva, vidim da smo se ponovo zbližili, tu je pored mene, prija mi u svakom slučaju. Ne vidim nijednu drugu osobu pored mene, ne mislim da ćemo ikada ulaziti u bilo kakvi problem, Vratila se Ermina koju poznajem od ranije. Zaista se dobro uklapamo Ermina i ja - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Denser je prokomentarisao novonastali svađu sa Banetom Čolakom, sa kojim se do juče dobro slagao.

Bane i ja nismo ni u nikakvim odnosima, rešio sam da stavim tačku. Prešao sam jedanput, dvaput... Napao me je juče za crnim stolom, da bi se dodvorio svojoj devojci. Razočaran sam mnogo, nisam očekivao takvu rekaciju od njega sinoć. Dosta je problema napravio ovde, koliko god da ostanem ovde, progovoriti sa njim neću. Klasičan je manipulator, samo misli na sebe i svoje d*pe - objasnio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Bane Luni bio lažni prijatelj? - pitalo je Drvo.
Naravno, on je manipulator, manipuliše u odnosu sa svim ljudima. Sve što radi radi ciljano, kao kalkulator. Natalija mi je juče isto rekla. Nisam želeo da kvarim naša druženja ovde, znao sam to i pustio da ide sve svojim tokom. Živeo sam sa devojkom koja je bila manipulator, lažov, čitao sam o tome dosta. Ti ljudi nemaju odnosa za ljude, samo gaze, spremni su da pregaze sve da bi došli do svog cilja. Otkad je sa Ivanom, nije popio nijednu kafu sa Natalijom i sa mnom, ne kažem da se nije zaljubio. Ovo je emotivni manipulator koji gleda samo kako će da dođe do cilja. Čak je pre prethodne sezone pozvao Lunu, kada je ulazio sa Zerinom, i rekao: "Sada ćete da vidite šta je rijaliti, kakva Luna, kakav Sloba?". Meni je to bilo smešno - govorio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Gagi Đogani

'